Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σμαραγδί: το χρώμα για όλες τις γυναίκες!

Το σωστό μακιγιάζ είναι πολύτιμο. Δεν σας έχει τύχει να κοιτάζετε παλιές φωτογραφίες και να εύχεστε να είχατε κάποιον τότε να σας δείξει πώς να βάλετε σωστά το ρουζ; Ή πόσο πιο ωραία θα νιώθατε, εάν ξέρατε να αναδείξετε περισσότερο τα μάτια σας. Πιο κάτω μπορείτε και εσείς να ανακαλύψετε την δικιάς σας μέθοδο..

-Το πρώτο στάδιο του μακιγιάζ, θα πρέπει , να σας θυμίζω , ότι είναι ένα καθαρό και καλά ενυδατωμένο πρόσωπο.
-Δεύτερο στάδιο η μαγική βάση του μακιγιάζ. Η βάση του μακιγιάζ , χαρίζει ένα ματ , φυσικό φινίρισμα στην επιδερμίδα, απαλύνει κάθε ατέλειά της, εξαφανίζει πόρους και μειώνει την γυαλάδα στην περιοχή και σταθεροποιεί το μακιγιάζ. ..
-Τρίτο στάδιο , η επιλογή του χρώματος. Εμείς σας προτείνουμε, χρώματα σμαραγδί, χρυσό και καφέ ηλιοκαμένο, δηλαδή τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους γυναικών!

Υπόθεση μακιγιάζ
Ξεκινάμε βάζοντας το μεικ απ, το κονσίλερ και την πούδρα. Τα υλικά πρέπει να είναι καλά απλωμένα σαν να φοράμε ένα πέπλο και όχι μια μάσκα. Περνάμε στη συνέχεια μια βάση στο κινητό βλέφαρο ή κα
ι σε όλο το πεδίο του ματιού.
1. Τοποθετούμε στην κόγχη και κάτω από το φρύδι φως, την χρυσή σκιά.
2. Συνεχίζουμε σε όλα το κινητό βλέφαρο την σμαραγδί σκιά ταμποναριστά και καλά σβησμένη μέχρι το κόκαλο, να αγκαλιάσει τη χρυσή.
3. Δημιουργούμε ένα λάμδα ξαπλωτό στην γωνία του ματιού μας, που σβήνουμε με απαλές κινήσεις, με το καφέ του ηλιοκαμένου, το οποίο βαζουμε και κάτω στην ρίζα του ματιού μέχρι την μέση.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό . Στο τέλος τελειώνουμε τον πίνακα ζωγραφικής με eyeliner και μάσκαρα .
Για πιο έντονο βλέμμα τοποθετουμε μέσα στο μάτι μαύρο μολύβι ή λευκό!
Το ρουζ απαιτείται απαλό, γήινο και τα χείλη φυσικά με ένα λιπ-γκλος…
Extra tip: Διόρθωσέ το .
Μη το παρακάνεις με την σκιά ή το ρουζ. Για να απαλύνεις την απόχρωση, ώστε να μην φαίνεται τόσο έντονη, άπλωσε από πάνω ένα στρώμα διάφανης πούδρας.