Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Μακιγιάζ με μεταλλικά στοιχεία

Smooth Minerals

-Προσφέρει την ίδια κάλυψη με μία βάση μέικ απ σε υγρή μορφή αλλά χωρίς να "βαραίνει". Είναι κατασκευασμένο με χρωματικά συστατικά από 100% φυσικά μεταλλικά στοιχεία. Χωρίς τάλκ, λάδι ή αρώματα.
-Περιέχει μια γκάμα φυσικών χρωματικών συστατικών που ταιριάζουν με 98% των αποχρώσεων επιδερμίδας.
-Σύσταση που αναμειγνύεται εύκολα, κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, αέρινη αίσθηση στην επιδερμίδα.
-Δεν "μαζεύεται" στις ρυτίδες και γραμμές.
-Προσφέρει ένα λαμπερό τελείωμα, τόσο φυσικό που φαίνεται σα να μη φοράτε μέικ απ!
-Ελεγμένο για αλλεργίες.
-Δε φράζει τους πόρους.

Εφαρμογή σκιάς ματιών με φυσικά μεταλλικά στοιχεία

Αρχικά εφαρμόστε λίγο μεικ απ και μετά λίγη ελαφριά πούδρα σε σκόνη για να εξασφαλίσετε ότι η σκιά δεν θα φαίνεται ανομοιογενής και άτονη και δεν θα ξεθωριάσει ή τρέξει από το βλέφαρο κατά την διάρκεια της ημέρας.
Επιλέξτε δυο χρώματα της αρεσκείας σας και εφαρμοστε το πιο ανοιχτοχρωμο σαν βάση σε όλο το βλέφαρο, από την γραμμή των βλεφαρίδων έως το φρύδι.
Στην συνέχεια εφαρμόστε το σκούρο χρώμα από την γραμμή των βλεφαρίδων έως το κόκκαλο του ματιού δημιουργώντας ένα τόξο. Για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ βρέξτε το βουρτσάκι και τραβήξτε μια γραμμή με ένα πιο σκούρο χρώμα κατά μήκος του ματιού κάτω από το κόκκαλο και προς την εξωτερική γωνία σβήνοντας κοντά στις βλεφαρίδες.
Τέλος αναμείξτε απαλά τις αποχρώσεις ώστε να μειώσετε τις διαφορές που μπορεί να δημιουργηθούν από τις εναλλαγές χρωμάτων με ανοδικές κινήσεις και φορά προς τα έξω.