Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Φυσική ομορφιά

Λαμπερή, αλαβάστρινη επιδερμίδα, ζουμερά χείλη και λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες συνθέτουν αυτό το τόσο φρέσκο λουκ. Δημιουργήστε το, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της επιδερμίδας σας. Επιλέξτε ένα υγρό μέικ απ για φυσική λαμπερή όψη και απλώστε το με τα χέρια σας για ένα πιο ελεγχόμενο αποτέλεσμα ή με ένα ειδικό σφουγγαράκι. Το πινέλο θα σας χαρίσει πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το σωστά απλώνοντας το μέικ απ με κάθετες καθοδικές κινήσεις και στη συνέχεια με οριζόντιες κατά μήκος του προσώπου. Αν διαγράφονται τυχόν γραμμές από τις τρίχες του πινέλου, σβήστε τις με τα χέρια σας. Για μέγιστη κάλυψη προτιμήστε το σφουγγαράκι.
Φωτίστε το βλέμμα σας, καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης με ένα κονσίλερ. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικούς τόνους κονσίλερ, έναν πιο σκούρο για να καλύψετε τις ατέλειες και έναν πιο ανοικτό για φωτεινότητα.
Απλώστε στα μάτια μια ιριδίζουσα ανοιχτόχρωμη σκιά και στη συνέχεια δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στο άνω βλέφαρο και μία στο κάτω. Μια υποψία ρουζ στα ζυγωματικά κρίνεται απαραίτητη. Ολοκληρώστε χαρίζοντας στα χείλη σας όγκο και λάμψη με ένα λιπ γκλος ή ένα ενυδατικό κραγιόν σε ροζ ή φούξια απόχρωση. Αν επιθυμείτε, στο τέλος σταθεροποιήστε το μέικ απ σας με μια πούδρα φινιρίσματος.