Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2010

Το 2010 το καλοκαίρι φέρνει έντονο και φωτεινό μακιγιάζ! Μάθετε λοιπόν πώς να δημιουργήσετε το μακιγιάζ σας αυτό το καλοκαίρι ώστε να μπορείτε να δείχνετε εκπληκτική σε κάθε περίσταση!


Το καλοκαίρι του 2010 οι τάσεις στο μακιγιάζ υπερβαίνουν όλων μας τις προσδοκίες με επιστροφή σε ένα ονειρικό και συναρπαστικό μέρος από το παρελθόν. Φαίνεται ότι ρετρό είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε και όλοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με αυτό τα στυλ που δίνει κομψότητα, φινέτσα και χρώμα στις γυναίκες. Δώστε λοιπόν προσοχή στις τελευταίες τάσεις για να χαρακτηριστείτε μοντέρνα. Το μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι γεμάτο στυλ και ταιριάζει απόλυτα με την εποχή καθώς το καλοκαίρι αποπνέει ζεστασιά και χαρά, χαρακτηριστικά που βοηθούν να έχετε καλή διάθεση.





Η αναδρομική αυτη τάση βασίζεται σε παστέλ, έντονα χρώματα που φέρνουν χαρά, όπως πράσινο, μπλε, μοβ, πορτοκαλί και ροζ. Έντονα ή απαλά αυτά τα χρώματα θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ομορφιά σας, και φυσικά θα σας κάνει να αποκτήσετε μια πνοή φρέσκου αέρα. Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα για να πάρετε μια πιο funky εμφάνιση, αρκει να έχετε μια καλή αίσθηση του συντονισμού χρώματος, φροντίζοντας τα χρώματα να λειτουργούν καλά μεταξύ τους. Περάστε τις βλεφαρίδες απλώς με καφέ ή μαύρο χρώμα μάσκαρα για μια κομψή εμφάνιση ,καθώς δε θελουμε να το παρακάνουμε, και ενισχύστε τα ζυγωματικά σας με μια λεπτή απόχρωση απο το αγαπημένο σας ρουζ. Για να ολοκληρώσετε το look σας, εφαρμόστε nude κραγιόν ή lip gloss και θα δείχνετε υπέροχη!




Derek Lam 2010

Προσελκύστε τη προσοχή σε χαρακτηριστικά του προσώπου σας - δεν ήταν ποτέ πιο ε
ύκολο απ 'ό,τι με αυτό το στυλ - όπως τα μάτια και το στόμα που είναι συνήθως τα πιο σαγηνευτικά όπλα των γυναικών.
Εφαρμόστε μια απαλή σκιά στα ματια, όπως η λεβάντα, ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη σας, πάνω στις βλεφαρίδες σας μια στρώση μάσκαρα και θα φανείτε εκθαμβωτικές. Η απαλότητα της σκιάς θα εξισορροπηθεί από την τόλμη του κραγιόν και έτσι θα έχετε ένα απόλυτα μοντέρνο μακιγιάζ.

Christian Dior 2010

Ένα πράγμα που δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και που θα κάνει πάντα το μακιγιάζ σας να ξεχωρίζει, είναι η βάση. Επικεντρωθείτε να πετύχετε ένα διάφανο αποτέλεσμα που μπορείτε να αποκτήσετε χάρη στη μεγάλη ποικιλία των καλλυντικών προϊόντων που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Βεβαιωθείτε ότι τα καλλυντικά ταιριάζουν με τον τύπο του δέρματός σας και οτι τα εφαρμόζετε σωστά για έχετε μια άψογη εμφάνιση. Δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και μάθετε πώς να εφαρμόζετε το μακιγιάζ ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας και σίγουρα θα βομβαρδίζεστε με φιλοφρονήσεις.