Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2011




Καθωσπρέπει μακιγιάζ και μαλλιά στο κατώφλι του Φθινοπώρου. Αναδείξτε τη σοβαρή σας πλευρά.

Μιλάμε για ένα από τα πιο σοφιστικέ look που μπορείτε να υιοθετήσετε. Είναι κάτι ανάμεσα στην Dita von Teese και την Scarlett Johansson, ώστε να σπάει η αυστηρότητα της πρώτης με τη γλυκύτητα της δεύτερης για να κάνει αυτό το στυλ μακιγιάζ πιο μοντέρνο, εύκολο και εφικτό.

Με αυτό είστε μία τέλεια κυρία. Ο μινιμαλισμός θριαμβεύει και γι' αυτό πρέπει να κρατήσετε τα πάντα απλά και ήσυχα. Η βάση του είναι η αψεγάδιαστη λευκή επιδερμίδα. Ναι σε λίγο θα αρχίσει το μαύρισμα σας να φεύγει και θα είστε έτοιμες για να το υιοθετήσετε. Εκτός κι αν πράξατε έξυπνα και δε μαυρίσατε στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και το εντυπωσιακό σας μαύρισμα τα βράδια ήταν fake χάρη στην Terracotta, οπότε ξεκινάτε από τώρα!

Τα φρύδια πρέπει να είναι πολύ καθαρά γραμμένα και έντονα. Στα μάτια σκιές κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας φωτίζουν τα βλέφαρα και φυσικά η γραμμή του eyeliner σε μία σεμνή εφαρμογή της χωρίς πολλές τσαχπινιές. Οι βλεφαρίδες στο πάνω βλέφαρο είναι πολύ έντονες, έως και ψεύτικες αν θέλετε.

Στη λευκή, ματ, ήρεμη επιδερμίδα το μόνο που σπάει τη συνέχεια της είναι μία υποψία από ροδαλό ρουζ ψηλά στο πλάι στα μήλα. Η φρέσκια νότα που το κάνει ακόμη πιο εύκολο είναι τα απαλά βαμμένα χείλη σε φυσικούς τόνους του ροζ και το κόκκινου, αντί του κλασικού κόκκινου που ολοκληρώνει συνήθως το ladylike look.

Τα μαλλιά ακολουθούν την ίδια λογική και φέρνουν έναν αέρα από τα 40s, πιο ανέμελο όμως και εύκολο να επιτευχθεί. Κάποια χωρίστρα, μία παραλλαγή του bob με σπασίματα και όγκο που παραπέμπουν και σε αναγεννησιακές εικόνες είναι καλή επιλογή αντί του αναμενόμενου κότσου.

πηγή:queen.gr