Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εμπιστευτικά μυστικά για το μακιγιάζ!

Μικρά, αλλά πολύ σημαντικά μυστικά για το μακιγιάζ.Ιδέες, λύσεις και πρακτικές συμβουλές για να μειώσετε το χρόνο του μακιγιάζ, για να αναδείξετε καλύτερα τα μάτια ή τα χείλη σας, καθώς κια για να χρησιμοποιείτε μία ή περισσότερες σκιές, αλλά πάντα σωστά αναμεμειγμένες.


Πρόσωπο λαμπερό
Το πρόσωπο χρειάζεται ένα πολύ καλό καθαρισμό πριν το μακιγιάζ και στη συνέχεια μια σωστή επιλογή μέικ-απ και πούδρας. Απλώστε μια μικρή σχετικά ποσότητα μέικ-απ και, αφού απορροφηθεί, απλώστε τη πούδρα. Θυμηθείτε ότι η πούδρα σκόνη αφήνει ανάλαφρο το δέρμα χάρη στη σύστασή της, ενώ η κόμπακτ καλύπτει τέλεια το πρόσωπο, γι'αυτό και είναι ιδανική για πρόσωπα με ατέλειες ή ρυτίδες.


Για τα μάτια σας μόνο...
Τα μάτια είναι το πιο δυνατό σημείο του προσωπού και γι'αυτό αξίζει να τα αναδείξετε. Χρησιμοποιήστε μολύβια σε διάφορα χρώματα και μην περιορίζεστε στο μαύρο ή το καφέ.Όσον αφορά τις σκιές, αρχίστε να συνδυάζετε δύο σκιές σε ανάλογες πάντα αποχρώσεις και ενώστε τες με ενα μεγάλο πινέλο.

Tip
s
-Φωτίστε το βλέμμα σας με μια περλέ ανοιχτόχρωμη σκιά που θα απλώσετε στο τόξο του βλεφάρου.


-Δώστε ένταση και βάθος στο βλέμμα με μαύρη μάσκαρα. Κάντε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πλούσιες απλώ
νοντας δύο στρώματα μάσκαρα.
-Αν η σκιά που χρησιμοποιήσατε σας φαίνεται έντονη, μη βιαστείτε να ξεβαφτείτε. Απλώστε με το πινελάκι λίγη πούδρα κόμπακτ.

-Αν χρησιμοποιείτε μολύβια ματιών, για να μη πιέζετε το βλέφαρο και δημιουργείτε μικροερεθισμούς, ζεσταίνετε για λίγα λεπτά το μολύβι με το σεσουάρ, ώστε να μαλακώσει η μύτη.



Όμορφα χείλη
Τα χείλη δεν είναι απαραίτητο να τα χρωματίσετε έντονα και μάλιστα όταν το έχετε κάνει ήδη για τα μάτια. Προτιμήστε τα λαμπερά λιπ-γκλος ή τα κραγιόν με περλέ ή σε ουδέτερες ή απαλές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ικανοποιητικό. Αν επιθυμείτε ένα απαλό και σχεδόν διάφανο μακιγιάζ και το λιπ-γκλος δε σας καλύπτει, δώστε του μεγαλύτερη διάρκεια κι έναν απαλό τόνο αναμειγνύονυτας μια μικρή ποσότητα λιπ-γκλος με λίγο κραγιόν και απλώστε το με ένα πινέλο.
Πηγή:ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ