Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εντυπωσιακά μακιγιάζ!



Κερδίστε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση με τρία μακιγιάζ σε χρώματα για όλες τις εποχές!

Μακιγιάζ σε χρυσό
Πρόσωπο: Απλώστε στο πρόσωπο φον-ντε-τεν και ταμπονάρετε με πούδρα σκόνη στη ίδια απόχρωση με τη βάση που χρησιμοποιήσατε.
Μάτια:Σχηματίστε το περίγραμμα των ματιών με μπεζ σκούρο μολύβι. Στη συνέχεια, απλώστε στο κινητό βλέφαρο μπρονζέ σκιά. Έχετε πάντα υπόψη σας ότι, όσο πιο σκούρο δέρμα έχετε, τόσο πιο έντονη σκιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αντίθετα. Απλώστε σε όλο το βλέφαρο και πάνω από τη μπρονζέ σκιά μπεζ-χρυσαφί. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε το χρώμα, όπως εσείς επιθυμείτε. Τέλος, ολοκληρώστε με δύο στρώματα καφέ μάσκαρα.
Χέιλη:Σχηματίστε το περίγραμμα με κοραλλί μολύβι και κατόπιν, αφού ταμπονάρετε με λίγη πούδρα κόμπακτ, απλώστε δύο στρώματα πορτοκαλί κραγιόν ιριδίζον.
Τέλος, περάστε τα μάγουλά σας με ρουζ σε γήινες αποχρώσεις(τερακότα).

Μακιγιάζ σε μπλε
Πρόσωπο: Απλώστε μεικ-απ στο φυσικό σας τόνο και ταμπονάρετε με τη αντίστοιχη πούδρα.
Μάτια:Χρησιμοποιήστε γκρι ή μπλε μολύβι. Στη συνέχεια, απλώστε μπλε σκιά στο κινητό βλέφαρο και την εσωτερική γωνία και "ανοίξτε" το χρώμα με απαλή μοβ σκιά. Περάστε τις βλεφαρίδες με μπλε ή μοβ μάσκαρα.
Χείλη:Χρωματίστε τα με απαλό ροζ κραγιόν με ιριδίζουσα υφή και απορρίψτε οτιδήποτε έντονο, γιατί θα δείξει βαρύ το μακιγιάζ.
Τέλος, τονίστε τα μάγουλα με ροζ ρουζ, αλλά χωρίς να το παρακάνετε.

Μακιγιάζ σε ασημί
α) βραδινή εκδοχή
Πρόσωπο:Απλώστε βάση και πούδρα σε φυσικό τόνο.
Μάτια: Σχηματίστε το περίγραμμα με μολύβι σε γκρι μεταλλική απόχρωση ή μαύρο. Κατόπιν, απλώστε στο κινητό βλεφαρο σκιά σε γκρι σκούρα απόχρωση(γραφίτης)περίπου ως τη μέση και συνεχίστε με μία σκιά σε πιιο ανοιχτή απόχρωση(γκρι απαλό, ασημί) για να χρωματίσετε την εξωτερική γωνία ως το ύψοε του τόξου. Ολοκληρώστε με δύο στρώματα μάσκαρα σε μαύρο.
Χείλη: Προτιμήστε μία απαλή απόχρωση του ροζ, αν θέλετε κάτι πιο ουδέτερο, ενώ, αν θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερη ένταση,τότε επιλέξτε ένα δυνατό κόκκινο. Σχηματίστε το πείγραμμα με αντίστοιχο κόκκινο μολύβι, γεμίστε τα χείλη με δύο στρώματα κραγιόν που θα ήταν καλύτερα με περλέ υφή για να αποφύγετε το λιπ-γκλος, το οποίο θα τα κάνει πιο έντονα.
Το ρουζ σε ροζ χρώμα θα ήταν ιδανικό για να τονίσει τα μάγουλα χωρίσ να δείξει βαρύ.

β)παλ εκδοχή
Μάτια: Χρησιμοποιήστε μολύβι γκρι σε πιο απαλή απόχρωση.Θα δείξει το βλέμμα πιο ξεκούραστο και τα μάτια πιο μεγάλα.Αν χρησιμοποιήστε eyeliner, τότε αποφύγετε να χρώματισετε το κάτω βλέφαρο και περιοριστείτε στο χρώμα του απαλού γκρι.Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα σκιάς.Προτιμήστε την πιο έντονη απόχρωση του γκρι και απλώστε τη μόνο στο κινητό βλέφαρο και ελάχιστη στην εσωτερική γωνία και το κάτω μέρος.
πηγή:ΤV ZAΠΙΝΓΚ