Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πετρόλ και κοραλλί... τα χρώματα για την Άνοιξη 2010

Το πετρόλ και το κοραλλί είναι η έμπνευση για τη φετινή άνοιξη του makeup artist της Lancome Aaron De Mey.Υιοθετήστε το χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα και τα μάτια σας , απλώνοντας με ένα φαρδύ πινέλο σε όλο το πρόσωπο και, μετά την εφαρμογή του μέικαπ, μια πούδρα λάμψης και ιριδίζουσα λευκή σκιά στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερκή γωνία των ματιών.

Συνεχίστε με το μακιγιάζ των ματιών, περιγράφοντάς τα με ένα μαλακό μολύβι σε πετρόλ απόχρωση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια πετρόλ σκιά, εφαρμόζοντάς τη με ένα λεπτό πινέλο ή ένα eyeliner σε αντίστοιχη απόχρωση. Χαρίστε βάθος στο βλέμμα σας με μια ουδέτερη καφέ ή γκρι σκιά, με την οποία θα τονίσετε την εξωτερική γωνία των ματιών. Ολοκληρώστε με αρκετές στρώσεις μαύρης ή πετρόλ μάσκαρα. Για επιπλέον φωτεινότητα στο βλέμμα περιγράψτε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με ένα λευκό μολύβι ματιών.


Προσθέστε κοραλλί πινελιές στην εμφάνισή σας χρησιμοποιώντας κοραλλί ρουζ για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας και κοραλλί κραγιόν ή λιπγκλος στα χείλη. Τελειοποιήστε την εικόνα σας επιλέγοντας για το μανικιούρ ένα σκούρο πετρόλ βερνίκι ή ένα με έντονα ιριδίζοντα στοιχεία.