Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Mysterious icon

Ένα look εύκολο και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.Υιοθετήστε το, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της επιδερμίδας σας αλλά και αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στο μανικιούρ σας.


Η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο λεία και νεανική αν πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε μέικαπ την ενυδατώσετε επαρκώς με μια ενυδατική μη λιπαρή κρέμα ή καλύτερα με έναν ορό, αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, και ιδανικά απλώστε στη συνέχεια μια διάφανη βάση μέικαπ. Η σιλικόνη που περιέχει στη σύνθεσή της θα λειάνει την υφή της επιδερμίδας σας. Αν έχετε ατέλειες, όπως μαύροι κύκλοι και σπυράκια, καλύψτε τα με ένα διορθωτικό κονσίλερ και μετά απλώστε το μέικαπ.

Απλώστε στα μάτια μια φωτεινή ιριδίζουσα σκιά και τονίστε τα κάνοντας το περίγραμμά τους με ένα μαύρο μολύβι ή ένα eyeliner και ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα. Αναδείξτε τα ζυγωματικά σας με ένα απαλό ροζ ρουζ και τα χείλη σας με ένα λιπγκλός σε αντίστοιχη απόχρωση για να φαίνονται πιο ζουμερά. Τέλος, προτιμήστε για το μανικιούρ σας μια σκούρα μεταλλική απόχρωση του γκρι, του μοβ ή του πετρόλ, που είναι hοt τάση, και αν επιθυμείτε δώστε τους οβάλ σχήμα και όχι τετράγωνο για μια ακόμα πιο ενημερωμένη εμφάνιση.