Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Μακιγιάζ στους αιθέρες

H ΜΑC συμμετέχει στη νέα εικόνα της Οlympic Air με τον πιο δημιουργικό τρόπο, το σχεδιασμό του make up look των ιπτάμενων συνοδών. Ο Senior Make up Artist Γιάννης Μιχαηλίδης με το MAC team, ανέλαβαν να εκπαιδεύσουν όλο το ιπτάμενο προσωπικό της Olympic Air -ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν το make up εύκολα και γρήγορα - σε μία σειρά «σεμιναρίων ομορφιάς».

To look είναι φυσικό, με λάμψεις και γήινες πινελιές κυρίως στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά οι οποίες αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους καθώς είναι σοφιστικέ, κομψό και πάνω από όλα διακριτικό όπως άλλωστε αρμόζει και στα standards που έχει θέσει η Olympic Air.

Το μακιγιάζ οφείλει να συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση των κοριτσιών καθώς θα ταιριάζει άψογα με τις νέες classy στολές και τα χτενίσματα τα οποία πιάνουν τα μαλλιά προς τα πίσω σε χαμηλό σινιόν ή αλογοουρά, αναδεικνύοντας την ελληνική ομορφιά, τα μεσογειακά χαρακτηριστικά και φυσικά το ζεστό τους χαμόγελο.Πρόκειται για ένα beauty make up εμπνευσμένο από το ελληνικό ταμπεραμέντο με σκοπό να δείχνουν όλες οι κοπέλες πιο όμορφες χωρίς υπερβολές στο μακιγιάζ τους.
πηγή:www.myself.gr