Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Μαύρο: το πιο διαχρονικό χρώμα στο μακιγιάζ!

Δεν υπήρξε γενιά, σχεδιαστής, make up artist, καλλιτέχνης που να μην λάτρεψε το μαύρο χρώμα.
Κι όχι μόνο το λάτρεψαν αλλά το χρησιμοποίησαν, το αποθέωσαν και το καθιέρωσαν ως δόγμα ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη το οποίο υπηρετεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τον γυναικείο ερωτισμό και το μυστήριο.
Φετος, το νεσεσέρ ενστερνίζεται τη καθιερωμένη μαύρη κομψότητα δημιουργώντας επιθετικά look που παρουσιάζουν μια πιο δυναμική θηλυκότητα που δεν συμβιβάζεται καθόλου με την κλασική παλέτα. Το θέμα είναι πως θα φιλτράρετε την power τάση για να την φέρετε στα μέτρα σας με τον πιο chic τρόπο. Μείνετε πιστές στους κανόνες και απελευθερώστε τον «dark knight» που κρύβετε μέσα σας.

How to:
• Συνδυάστε το μαύρο χρώμα με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ και δώστε μια gothic διάσταση στο all time classic Αudrey Ηepburn look.
• Αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα αποφύγετε το μαύρο λιπ γκλος ή κραγιόν και χρησιμοποιήστε το μαύρο στο βλέμμα με άφθονη ποσότητα από μάσκαρα ή έντονη γραμμή από eyeliner.
• Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα κάντε focus στα χείλη για να δώσετε μια αυθεντική gothic πινελιά στην εμφάνιση.
• Αν έχετε έντονα φρύδια αποφύγετε τους γκρι και μαύρους τόνους στο καπάκι του κινητού βλεφάρου γιατί έτσι θα «μικρύνετε» το σχήμα των ματιών σας.
• Αγαπήστε το total black μανικιούρ που καθιερώνεται από μυθικούς οίκους όπως η Chanel συνοδεύοντας ακόμα και τα πιο θηλυκά outfit και αφήστε αμυδρά γυμνό το νύχι στην ρίζα του.
• Για ένα πιο κλασικό μακιγιάζ σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών με μαύρο μολύβι ή για ένα πιο soft αποτέλεσμα σκιά.
• Εφοδιαστείτε ακόμα και με πλούσια ενυδατικά body balm με μαύρο packaging τα οποία δημιουργούν μια gothic ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας.
πηγή:myself.gr