Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τι να προσέξετε για ένα καλό μακιγιάζ...


Κάποιες γυναίκες δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά με το μακιγιάζ και καταλήγουν να κάνουν ένα απλό ή ακόμα αυτό που έχουν μάθει. Ήρθε η ώρα να μάθετε κάποια μυστικά για να πετύχετε και εσείς το όμορφο επαγγελματικό μακιγιάζ!
Μέικ-απ: η πούδρα και το μέικ-από πρέπει πάντα να είναι σε φυσικούς τόνους, δηλαδή στην απόχρωση του δέρματος. Ένα χρήσιμο μυστικό είναι να περνάτε με πούδρα όλα τα εκτεθειμένα γυμνά σημεία του σώματος όπως ώμους, αγκώνες και γόνατα. Οπωσδήποτε πριν το μέικ-απ να βάζετε πάντα την ενυδατική σας!
Κονσίλερ: το κονσίλερ το απλώνουμε ομοιόμορφα με το ειδικό πινελάκι ή με το δάχτυλό μας για να μην φαίνεται πολύ άσπρο η περιοχή κάτω από το μάτι. Ένα σημείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι δεξιά και αριστερά από τη μύτη όπου το μέικ-απ συνηθίζει να σπάει.
Μάσκαρα: άφθονη μάσκαρα γιατί είναι το μόνο καλλυντικό στο οποίο μπορούμε να υπερβάλλουμε άφοβα!
Μολύβι: προσοχή, μολύβι και στο κάτω μέρος του ματιού,όχι μονο στο πάνω βλέφαρο.
Λιπ γκλος: χρησιμοποιείστε διάφανο ή σε απαλά γήινα χρώματα για φυσικά σέξι χείλη. Απλώστε μικρή ποσότητα στο κέντρο του κάτου χείλους για να φαίνονται πιο σαρκώδη και όχι σε όλα ,ώστε να μην δίνει την εντύπωση οτι ξεχειλίζει.Προτιμείστε και λιπ γκλος με αρώματα φρούτων για να μεθάνε στο πέρασμά σας.
Ρουζ: αφού βουτήξετε με φειδώ το πινέλο στο ρουζ, τινάξτε το καλά πριν το απλώσετε στα μάγουλά σας για ομοιόμορφο αποτέλεσμα!