Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα πεντάλεπτο στοιχειώδες μακιγιάζ

Όποιες δραστηριότητες κι αν σας περιμένουν,αρχίστε τη μέρα σας με ένα στοιχειώδες μακιγιάζ. Συχνά οι γυναίκες που εργάζονται στο σπίτι με το νοικοκυριό νομίζουν οτι δεν χρειάζονται να μακιγιαριστούν, γιατι κανένας δεν πρόκειται να τις δει μέσα στο σπίτι. Κάνουν όμως λάθος. Έχουν την υποχρέωση πρώτα στον εαυτό τους και έπειτα στο σύζυγο και την οικογένειά τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ευπαρουσίαστη και όμορφη.Τα παιδιά είναι περήφανα για τους γονείς τους όταν φροντίζουν την εμφάνισή τους. Για ένα γρήγορο, ελαφρύ, απλό και όμορφο μακιγιάζ μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  1. Ξεκινήστε πάντα βάζοντας την υδατική σας κρέμα στο πρόσωπο.
  2. Απλώστε το μέικ-απ καλύπτοντας όλο το πρόσωπο, τα βλέφαρα,τα χείλη, το λαιμό.
  3. Απλώστε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ στα μάγουλα σας. Τα ροδαλά μαγουλάκια δίνουν την εντύπωση της υγείας, της ζώντανιας, της νιότης.
  4. Γεμίστε τα χείλη σας με κραγιόν σε απαλούς φυσικούς τόνους, όχι έντονους και σκούρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλά ένα λιπ-γκλος.
  5. Για να δώσετε ένταση και βάθος στο βλέμμα σας, βάλτε μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.
  6. Χτενίστε τα φρύδια σας.
Είστε έτοιμη! Παρατηρήστε την αλλαγή που βλέπετε στο πρόσωπό σας.Τα 5 λεπτά έπιασαν τόπο. Ποτέ πια δε θα επικαλεστείτε την δικαιολογία: "Δεν μακιγιάρομαι γιατί δεν έχω χρόνο.."