Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν, θα γίνει το βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου αυτό το φθινόπωρο! Όταν πρόκειται να διαλέξεις κόκκινο κραγιόν, φρόντισε να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση αλλά και να το φορέσεις σωστά για να κάνεις τη διαφορά. Ενημερώσου σωστά και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χείλη σου!
Πριν αγοράσεις το κόκκινο κραγιόν που θα σε συνοδεύσει σε όλα τα ραντεβού σου αυτό το φθινόπωρο, οφείλεις να ξέρεις αν σου ταιριάζει ένα ζεστό ή ψυχρό κόκκινο. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη επίλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή επίλεξε ένα βαθύ κόκκινο και απέφυγε τα ροζ-κόκκινα κραγιόν. Έτσι γλιτώνεις χρόνο που θα δαπανήσεις για να βρεις το σωστό κόκκινο κραγιόν για εσένα!
Προσοχή στο σχήμα των χειλιών σου! Γεμάτα ή λεπτά χείλη πρέπει να λάβεις υπόψη το σχήμα των χειλιών σου όταν διαλέγεις το συγκεκριμένο κραγιόν. Αν έχεις γεμάτα σαρκώδη χείλη πρέπει να διαλέγεις πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου ενώ αν έχεις λεπτά χείλη οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου είναι ότι πρέπει για εσένα που θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου.
Άπλωσε σωστά το κραγιόν σου! Μπορεί να βρήκες τη σωστή απόχρωση, έχει όμως ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος που θα απλώσεις το κραγιόν σου. Το κόκκινο χρώμα εκτός από το
χρώμα του πάθους είναι και ένα χρώμα που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Φρόντισε να το απλώσεις σωστά και να μη ξεφεύγει από τη γραμμή των χειλιών γιατί διαφορετικά θα μοιάζεις με κλόουν!
Τα έντονα κόκκινα χείλη προϋποθέτουν το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να κινείται σε απαλούς τόνους. Λίγη μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή άι-λάινερ θα δώσουν έναν αέρα γκλάμουρ στο λουκ σου, ενώ για πιο καθημερινές εμφανίσεις φόρεσε το κόκκινο κραγιόν σου με μπεζ σκιά και ελαφρύ ρουζ.
Προετοιμάσου να σε προσέξουν! Το κόκκινο κραγιόν δε θα σε βοηθήσει να χαθείς μέσα στο πλήθος αντίθετα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου! Αν δε νιώθεις άνετα με τα βλέμματα των άλλων ξεκίνα με ένα πιο απαλό κόκκινο λιπ γκλος και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει η προσοχή!

Πήγη: womenonly.gr