Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

5 look που τρομάζουν τους άντρες!

Η αλήθεια είναι οτι οι γυναίκες ασχολούμαστε πολύ με την ομορφιά και την εμφάνισή μας. Μήπως όμως μερικές φορές το παρακάνουμε και φέρνουμε τα αντίθετα αποτελέσματα; Για να δούμε μαζί τα 5 look που δεν αρέσουν στους άντρες!

1. Τα ξυρισμένα και ξαναβαμμένα φρύδια
Πολλές γυναίκες έχουν τη τάση να ξυρίζουν τα φρύδια τους γιατί θεωρούν οτι δεν έχουν σωστή γραμμή. Έτσι στη συνέχεια στη κυριολεξία τα ζωγραφίζουν με μολύβι φρυδιών... και συνήθως το αποτέλεσμα είναι τραγικό!!! Αφήστε τα φυσικά φρύδια σας να μεγαλώσουν και βρείτε μια καλή αισθητικό να σας κάνει μια ωραία γραμμή...τόσο απλό!

2. Βαρύ μακιγιάζ
"Δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από μια γυναίκα που βάφεται σα το Βασιλιά Καρνάβαλο"...είναι τα λόγια πολλών αντρών. Το μακιγιάζ πρέπει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όχι να είναι μια μάσκα που να τα κρύβει. Μην ξεχνάτε, το πολύ makeup προσθέτει και χρόνια. Ένα φυσικό μακιγιάζ θα σας βοηθήσει αρκετά.

3. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν πολύ εύκολα να δείχνουν γελοίες. Μάσκαρα κοπελιές... κάνουν θαύματα!

4. Τα πολύ μακρυά, ακρυλικά νύχια
Τα συγκεκριμένα νύχια σε μερικούς φαίνονται σαν "νύχια του Δράκουλα που ήρθε να με φάει" και σε άλλους σαν "νύχια πρωταγωνίστριας ταινίας πορνό". Πολύ δημοφιλής ήταν και ο χαρακτηρισμός "νύχια της κακιάς μάγισσας".Μάλλον είναι καλύτερα να έχουμε πιο κοντά αλλά φυσικά νύχια, είναι πιο chic!

5. Το φουσκωμένο μαλλί
Το πολύ φουσκωμένο μαλλί, ξυσμένο , με ένα τόνο λακ τρομάζει τα αγοράκια! Το μαλλί πρέπει να είναι "παιχνιδιάρικο" όταν το φυσάει το αεράκι...όχι να πηγαίνει όλο μαζί! Στους άντρες αρέσει να χαϊδεύουν τα μαλλιά των γυναικών, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το μαλλί είναι σαν θάμνος...δεν μπαίνει το χέρι σε καμία περίπτωση. Το απλό μαλλί είναι και πιο όμορφο και πιο sexy!