Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Smokey eyes-Εύκολα tips

Πολλά styles μακιγιάζ που βλέπουμε σήμερα, είναι βασισμένα στις τάσεις της μόδας από τη δεκαετία του '60 και του '70. Τα smokey μάτια και τα δυνατά χρώματα αντιπροσωπεύουν εκείνες τις εποχές. Αλλά τώρα, με την σύγχρονη εκκεντρικότητα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο δραματική, προκλητική και καυτή εικόνα ενταγμένη στο σήμερα!

-Απλώστε μια καθαρή βάση, σε όλο το πρόσωπο για να δώσετε μια πιο φωτεινή εικόνα στο πρόσωπό σας.
-Κρύψτε οποιεσδήποτε ατέλειες γύρω από τα μάτια και τη μύτη για να ολοκληρώσετε το φόντο.
-Απλώστε γενναιόδωρα με το πινέλο διαφανή πούδρα, δημιουργώντας ένα πρόσθετο στρώμα κάτω από την περιοχή των ματιών, που θα σας προστατεύσει από τα στίγματα της σκιάς.Οποιαδήποτε στίγματα σκιάς που θα πέσουν στο πρόσωπό σας, μπορούν έπειτα εύκολα να απομακρυνθούν, χωρίς να χαλάσουν την σύνθεση που ετοιμάζετε.
-Απλώστε μια λευκή σκιά σ’ ολόκληρο το βλέφαρο μέχρι το φρύδι, ιδιαίτερα στην αψίδα που σχηματίζεται από το φρύδι.
-Αργά και προσεκτικά, βάψτε με μια σκοτεινή γκρι, δαμασκηνί ή μαύρη σκιά το βλέφαρο που σκεπάζε
ι το μάτι, σβήνοντας στην επάνω τελική γραμμή. Οι σκιές σε μορφή μολυβιού, είναι πιο βολικές και μπορούμε ευκολότερα να ελέγξουμε τις λεπτομέρειες.
-Απλώστε την σκιά στο κάτω βλέφαρο κοντά στην βλεφαρίδα, σβήστε με έναν σφουγγαράκι στις εσωτερικές και στις εξωτερικές άκρες του ματιού.
-Τονίστε με μια έντονη γραμμή τις άκρες των βλεφάρων σας και επεκτείνετέ την μέχρι την εξωτερική άκρη του ματιού. Για να μεγαλώσετε τα μάτια, τονίστε με το eyeliner και το κάτω βλέφαρο.
-Δώστε έμφαση στις επάνω και στις κάτω βλεφαρίδες με mascara και για περισσότερη ένταση γυρίστε τις βλεφαρίδες σας ή προσθέστε extensions, για να τελειοποιήσετε πραγματικά το βλέμμα σας.
-Ο τόνος του bronze ή του pink blush θα συμπληρώσει τα μάγουλα, τονίζοντας τα μήλα του προσώπου και σβήνοντας προς τα πίσω.
-Για να τελειώστε το νέο σας look, διαλέξτε ένα κραγιόν που συνδυάζεται με το χρώμα σκιών που έχετε χρησιμοποιήσει. Τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν υπέροχα με τέτοια σκούρα μάτια.
-Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι κραγιόν, στην ίδια απόχρωση, για να κάνετε το περίγραμμα στα χείλη σας.
-Στη δεκαετία του '60 ένα πολύ pale lip gloss μαρτυρούσε αυθεντικότητα, αν θέλετε ακολουθήστε το! Το gloss στο τέλος, θα προσθέσει λάμψη και θα κάνει την εικόνα σας ελκυστική.
Πηγή:fe-mail.gr